Deze pagina is voor Bonny, zij was ruim elf jaar onze trouwe cocker.
 

Bonnie,

6 juli 1983 - 15 september 1994

 
  Bonny was Ed zijn eerste eigen hond, een zwart-bonte Engelse Cocker Spaniel. Als pup van 8 weken kwam zij in huis, uit een nest van Roman Vom Fasanenbüschel en Ofriede Vom Fasanenbüschel van de familie Sluijer uit Geesbrug.

Bonny blonk uit in haar eigenwijze karakter, wat zij in haar koppie had, gebeurde hoe dan ook. Regelmatig gebeurde het dat zij buiten haar eigen rondje liep en dat zij bepaalde wanneer we op huis aan moesten (dit trekje zien wij ook terug bij Yordi). Als Bonny in het bos ergens haar stok had laten liggen en zij na een tijd lopen opeens die stok terug wilde, draaide zij zich om, volgde met haar neus over de grond de weg terug en kwam na enige tijd met haar verloren gewaande stok terug. Je kon dan roepen wat je wilde, maar zij had haar zinnen op die stok gezet en daar kon je het mee doen.

Maar het was ook Bonny die zowel Freya als Yordi als een moedertje in hun puppentijd verzorgde en waarvan zeker Yordi veel trekjes heeft overgenomen. Maar dat is ook niet zo gek als je ziet dat de vader en moeder van Bonny, de overgrootouders van Yordi zijn.

Helaas hebben wij Bonny al op elf-jarige leeftijd moeten laten inslapen, nadat kort daarvoor lymfeklierkanker bij haar was geconstateerd. Haar eigenwijsheid zullen wij ons altijd blijven herinneren.
 


Wilt u meer foto’s van Bonny bekijken ga dan naar haar fotogalerij


Terug naar de vorige pagina