Zalmschotel


  Ingrediënten:
4 tomaten
2 venkelknollen
200 gram kastanjechampignons
500 gram verse zalmfilet
pestosaus
bekertje slankroom
gerapte kaas
 
 

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de venkel in reepjes en de champignons in plakjes. Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan en bak de venkel kort aan, voeg vervolgens de champignons toe en bak het mengsel zo'n 10 minuten op een zacht vuurtje. Snijd ondertusen de tomaten in plakjes en leg de helft hiervan in een ingevette ovenschaal, doe hierover en de helft van de gebakken groenten. Snijd de zalm in stukken en bestrijk ze met de pesto, leg dit vervolgens op de groenten. Dek de zalm af met de rest van de groenten en dek dit af met de rest van de tomaten. Giet hierover de slankroom en strooi hierover wat geraspte kaas.

Bak de schotel in ongeveer 20 minuten af.
 
print deze pagina
Terug naar de vorige pagina