Pittige tahoe met spitskool
|
|
Ingrediënten:
1 blok tahoe
1 eetlepel currypasta
2 eetlepels zonnebloemolie
1 rood spaans pepertje in ringetjes gesneden
4 bosuitjes in ringetjes gesneden
400 gram gesneden spitskool
braadzak
|
|
|
Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de tahoe in 8 plakken. Meng in een kommetje de currypasta
en olie en bestrijk hiermee de tahoeplakken aan beide kanten. Snijd het pepertje in reepjes en meng
de spitskool, peperreepjes en bosuitjes in de braadzak door elkaar. Leg de braadzak op een kant in
een ovenschaal en verdeel de groenten over de bodem. Leg de plakken tahoe op de groenten en sluit
de bindzak af. Prik een paar gaatjes in de bovenkant van de zak. Doe de ovenschaal met de braadzak
in de oven en laat het in 45 tot 60 minuten gaar worden. Lekker met witte rijst.
|
|
|
|
|