Pittige tahoe met spitskool


  Ingrediënten:
1 blok tahoe
1 eetlepel currypasta
2 eetlepels zonnebloemolie
1 rood spaans pepertje in ringetjes gesneden
4 bosuitjes in ringetjes gesneden
400 gram gesneden spitskool
braadzak
 
 

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de tahoe in 8 plakken. Meng in een kommetje de currypasta en olie en bestrijk hiermee de tahoeplakken aan beide kanten. Snijd het pepertje in reepjes en meng de spitskool, peperreepjes en bosuitjes in de braadzak door elkaar. Leg de braadzak op een kant in een ovenschaal en verdeel de groenten over de bodem. Leg de plakken tahoe op de groenten en sluit de bindzak af. Prik een paar gaatjes in de bovenkant van de zak. Doe de ovenschaal met de braadzak in de oven en laat het in 45 tot 60 minuten gaar worden. Lekker met witte rijst.
 
print deze pagina
Terug naar de vorige pagina