Pasta met fetakaas en olijven


  Ingrediënten:
500 gram pasta
1 rode ui
1 rode paprika
bakje cherrytomaatjes
200 gram fetakaas
15 zwarte, ontpitte olijven
zout
peper
verse basilicum
2 eetlepels olijfolie
 
 

Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing gaar. Maak ondertussen de ui en de paprika schoon en snijdt beiden in reepjes. Was de tomaatjes en snijdt ze door de helft, verbrokkel de fetakaas en snijdt de olijven in ringetjes.

Verhit de olijfolie en fruit hierin de ui en paprika 5 minuten aan, voeg de halve tomaatjes toe en bak enkele minuten mee. Voeg de gekookte pasta, de olijven en fetakaas toe en schep alles door elkaar. Verwarm het mengsel en breng op smaak met peper en zout. Bestrooi er voor het opdienen wat in reepjes gesneden basilicumblaadjes over.
 
print deze pagina
Terug naar de vorige pagina