Ovenschotel met paksoi


  500 gram aardappelschijfjes
1 teentje knoflook
2 uien
250 gram champignons
1 paksoi
3 grote eieren (of 4 kleine)
2 eetlepels Silvo wereldkruiden Thailand
75 cl Bleu Band Finesse voor koken
boter
peper en zout
 
 

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snipper de uien en pers het teentje knoflook uit. Verwarm een beetje boter in de koekepan en fruit hierin zachtjes de ui en knoflook. Veeg de champignons schoon, snijd deze in wat dikkere plakjes en bak ze enige minuten mee met de ui en knoflook. Was de paksoi en snijd deze in reepjes, voeg dit toe aan het uimengsel en bak dit ook enkele minuten mee.

Klop de eieren los, samen met de wereldkruiden Thailand en de Bleu Band Finesse. Doe de aardappelschijfjes in een beboterde ovenschaal, verdeel hier het paksoimengsel over en schenk hier vervolgens het eimengsel over. Zet de schaal ongeveer 30 minuten in de oven tot het ei gestolten is.
 
print deze pagina
Terug naar de vorige pagina